Biografia del meu ídol 7:09



El seu nom complet és Zachary David Alexander Efron. Va néixer el 18 d'octubre de 1987 a San Luis Obispo, Califòrnia i va créixer a Arroyo Grande.
Zac es va graduar al juny del 2006 i va estar acceptat per la Universitat del Sud de Califòrnia on ara mateix està estudiant.Va començar a actuar a principis de l'any 2000 i es va fer famós gràcies a les seves actuacions a pel·lícules com “High School Musical”, Hairspray o a sèries de televisió com “Firefly” o “Zack i Cody”. Zac Efron és un noi al que li agrada mantenir-se en forma, és molt maco i inquiet.
Els seus esports preferits són el golf, el patinatge, l’ snow, l'escalada i el surf.Entre els seus passatemps està escoltar música. Li agrada tocar el piano i està aprenent a tocar guitarra. En el seu temps lliure es dedica a arreglar cotxes.Té tres mascotes: dos gossos pastors australians anomenats Dreammer i Puppy, i un gat siamès que porta per nom Simon.

3 comentaris:

[.....Maria!!.....] ha dit...

jajajaja esta molt be sa foto i sa presentació i tot, pero no t'oblidis pasar per es meus 4 blogs i deixar un comentari son deures urgents per dilluns !!!

ViceenT ha dit...

Hola!!
Soc en Vicent magrada molt es teu blog xDD ara yo ya te deixat un misstage osiga que te toca a tu deixarme un missatge xDD.

DEWW.

bet :) ha dit...

Jejejeje tens raó!!!!!!

Et toca deixar-me un comentarii!!! ;)